dijous, 28 de maig del 2020

Massatges

Hola famílies!!

Avui us explicarem com fem una sessió de massatges a la classe del Tricicle.

Primer hem de tenir preparat el material que volem utilitzar, tenim moltes opcions: plomes o  pilotes de diferents textures o crema hidratant... i sobretot les nostres mans!



Es prepara la classe amb un ambient que convidi a relaxar-se, amb poca llum i deixem l’espai de les màrfegues lliure sense materials ni joguines. Allà és on ens estirem per gaudir d’aquesta estona.

La cançó que utilitzem per anticipar i per tancar la sessió de massatges, és aquesta:



Mentre va sonant la cançó, anem tocant totes les parts del cos a l’infant per facilitar el reconeixement d’aquestes, i com hem dit, també anticipar l’activitat.

Quan acaba aquesta cançó, posem cançons Babies Go, que són cançons de tota la vida o actuals instrumentals i es crea un ambient idoni.
Podem trobar una gran varietat de cançons de grups com: Coldplay, The Beatles, Queen, U2, Shakira, Serrat, Adele, Rihanna, Ed Sheeran, Metallica, Bob Marley, Abba, Madonna...

Per exemple:






Ara és un bon moment per gaudir d’una estona individual entre nosaltres (adult-infant).
Podem fer un massatge més específic, com el que ens van explicar les nostres fisioterapeutes pel restrenyiment, per treballar les mans... o podem fer-ho més lliurement.
*Recordeu que al Blog de Fisioteràpia teniu entrades interessants!
https://fiso4.blogspot.com/ 

Per acabar la sessió tornem a posar la cançó de "Pessigolles" mentre anem pujant les persianes per tornar a tenir la llum que necessitem.


Sabem que moltes famílies ja ho feu a casa, oi que és un moment molt maco?


Un dia més, un dia menys per veure'ns :)


El Tricicle*

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada